2010. május 30., vasárnap

Egy tőlem és egy nekem - One from me and one for me

Nem mutattam még ezt a narancs-fekete láncot, amihez fülbevaló is készült.
I haven't showed this orange-black necklace and earrings set yet.
Délután pedig a Wampon jártunk, az eső ellenére és ezt a csodás szettet vettem GomBolt/Fércművek Judittól.
And we visited the Sunday craft fair, Wamp in the afternoon. It was raining but I bought this beautiful set from GomBolt/Fércművek Judit.

2010. május 28., péntek

Meska kirakat

Elkészítettem én is a Meska kirakatomat. Jópofa dolog, csak jó lenne valahogy rendezni a képeket, tetszés szerint... Vagy lehet ilyet csak én vagyok béna?

2010. május 25., kedd

Bora

Ismét csereberéltem, ezúttal Eszterdával. Nagyon megtetszettek a színpompás Bora talizmánjai, így megkérdeztem, lenne-e kedve egy cseréhez. Én egy szürke brosst készítettem a kérésére, meg még egy telefonfityegőt, én pedig ezt a csodás Borát kaptam. Látogassatok el hozzá, és merüljetek el csodás világában!
I made a swap again, this time with Eszterda. I made for her a grey brooch and a beaded bead for her cell phone and I received this beautiful Bora talisman. Visit her blog and check out her wonderful creations!

2010. május 20., csütörtök

Süss fel nap!!!! - I want sunshine!!!!!



Nagyon szenvedek már a naphiánytól! Tiszta depi lesz tőle az ember. És még normális képeket sem lehet ilyen időben csinálni. Viszont találtam néhány képet, amik jó ideje szerkesztésre vártak, így azért tudok valami újat mutatni. És hátha a vidám sárga láncok előcsalogatják a napocskát is!
I'm desperately longing for sunshine! This weather makes me feel depressive. And I can't take photos... But at least I found some older photos waiting for editing, so I can show you something. And maybe these colors would make the sun shine!

2010. május 16., vasárnap

Névjegykártyák - Business cards


Pénteken megérkeztek a Moo-ról rendelt névjegyeim. Egy akció keretében ingyen kaphattam meg anormál névjegykártya méretűeket, igaz egy kis reklámcsík van rajtuk. Viszont nem tudtam ellenállni és rendeltem egy csomag mini kártyát is, de abszolút megérte. Mind nagyon szép, annyira örülök nekik!

I ordered business cards from Moo and they arrived on Friday. The normal business cards were for free, although there is a promotion text on them. I couldn't resist to order a pack of mini cards, but it was absolutely worth, as they are so beautiful! I'm very happy now.

2010. május 13., csütörtök

Facebook rajongói oldal - Facebook fan page


Saját facebook oldalt kaptak az ékszereim: [csé:jé:]
A jövőben megmutatom majd itt is a friss alkotásokat, ezen kívül akciók játékok is várhatóak majd!

My jewelries have an own facebook page now: [csé:jé:]
I'll show the new creations and make some promotions and games also!




2010. május 12., szerda

Készülőben - My creative space


Végre magamnak készítek valamit! Hétvégén 10 éves osztálytalálkozóm lesz (ami egy kicsit félelmetes :) ) és erre az alkalomra gondoltam meglepem magam valami széppel, az utóbbi időben ugyanis nem igazán tartottam meg semmit... Az esti fényviszonyok miatt nem látszanak a szép lilák, de majd a hétvégén, ha már elkészült, lefotózom természetes fénynél is.
Finally I'm making something for myself! I'm going to a reunion party this Saturday (it's a bit scary that I finished high school 10 years ago) and I thought I deserve something new and beautiful. The beautiful purples can't be seen on the photo because of the evening, but I'll make a photo on the weekend, after finishing it, in daylight.

2010. május 9., vasárnap

Cukiságok - Cuties



Két cuki medálos nyaklánc készült: egy pöttyös gomba és egy hold bagollyal.
I made 2 necklaces with cute pendants: a polka dot mushroom and a moon with an owl.

2010. május 8., szombat

Új fényképező - New camera





Új fényképezőt vettünk a héten. Nagyon szerettem a régit, de sajnos mostanra teljesen feladta. Még ismerkedni kell az új géppel, de szerintem meg fogjuk szeretni egymást. Mivel a mai napot sétával, sütögetéssel és hasonlókkal töltöttem, így ékszereket végül nem fotóztam, de holnap remélhetőleg ezt is ki tudom próbálni.
A harmadik képen egyébként egy sziámi százszorszép látható, amit a kertünkben fedeztem fel.

We bought a new camera this week as the old one gave it up. I should learn its functions, but I think it would be very good. I spent the day with walking and baking, and had no time to try out photographing my jewelry, but hopefully tomorrow I'll have enough time.
On the fourth picture you can see a siamese-daisy what I found in our garden.

2010. május 6., csütörtök

Játék Pirosepernél


Ha szeretnétek egy csodaszép tűtartót vagy nesszeszert nyerni, nézzetek be Piroseperhez , aki gyönyörű hímzett és varrott dologkat készít, és játsszatok!

2010. május 4., kedd

Secret Spring Swap 2

Megérkezett az ajándékom Észtországba, kuutydruk/Moonika-hoz (aki gyönyörű hímzett tárgyakat készít), így már feltehetem a képet. Egy sárga-szürke ékszerszettet készítettem neki.
Kuutydruk/Moonika in Estonia, (who makes beautiful embroideries), received my gift, so now I can show it: I made her this grey-yellow jewelry set.