2010. november 23., kedd

Keddi kedvenc

Mióta a Facebook-ra töltöm fel az újdonságokat, kicsit elhanyagoltam szegény blogot... Ezért aztán úgy döntöttem, valami új tartalommal töltöm meg, például heti rovatokkal, amiket több helyen láttam már és jópofának tartok.
Ezentúl minden kedden megmutatok néhány alkotást a kedvenceimtől, olyan dolgokat, amik inspirálnak vagy a hangulatomat tükrözik.

Ma, bár süt a nap, mégis érzem a tél és az ünnepek közeledtét - ez ihlette meg a következő összeállítást.1. Schall Eszter: Jön a tél - Most egy kicsit úgy érzem magam, mint a medve, aki már bekuckózott a barlangjába :)

2. Vera Násfa angyalkája - Igazi, varázslatos karácsonyi darab - amit nem mellesleg meg is lehet nyerni!!! (részletekért kattints a linkre!)

3. Bardócz Évi karácsonyi párnája - Egyszerű és mégis szuper darab!

4. PunkyJazz: Tiffany teknős - Fantasztikus lámpa, ami mellett szívesen üldögélnék téli estéken, forralt bort kortyolgatva :)

Ha van kedvetek, mutassátok meg Ti is a kedvenceiteket! A linket pedig másoljátok be ide, így egy helyen összegyűjtve megtalálhatjuk kinek mi tetszik! (A kép a Mosaic Maker-el készült)
(remélem most már működni fog! :)

Nincsenek megjegyzések: