2011. augusztus 24., szerda

Életjel és eladó könyvek - A long week...

Az elmúlt napokban (vagy talán már hetekben?) a szokásosnál is nagyobb csöndben voltam. Belevágtunk ugyanis egy kis lakásfelújításba, ami hosszabbra nyúlt, mint terveztük. 
A nappaliban felcsaptunk szobafestőnek:  kijavítottuk a fal gázos részeit és átfestettük a falakat. Nehéz meló volt, de bár furán hangzik, egy vágyam teljesült vele, mert valami miatt mindig is magam akartam kifesteni a lakást :) Mindenesetre nem fogok pályát módosítani ilyen irányba :)

A hálószobában belső szigetelés került a hideg falakra (ez is általunk - na ez még nehezebb volt :)) és most várjuk, hogy elkészüljön ennek vakolása és festése is, amit viszont már szakemberre bíztunk. Pillanatnyilag az alábbi állapotok uralkodnak:


A letakart fehér valami az ágyunk kerete :) Úgyhogy most az azóta elkészült nappaliban a matracon táborozunk, de a múlt héten egy kicsit mindketten visszaköltöztünk anyukáinkhoz és a tesóm szobájában is tanyáztunk :)

Na így aztán az alkotásra nem is jutott időm, most igyekszem visszatérni, a Meskára tettem is fel már egy új láncot, méghozzá egy ezüst masnival díszített könyvecskét!

könyv nyaklánc

A felújítás pakolással is járt és ennek nyomán ismét rádöbbentem, hogy olyan sok a könyv már itthon, hogy nem férnek el rendesen. A Kindle-nek köszönhetően a jövőben már nem gyarapítom nagyon fizikailag a könyvek számát, hiszen akár egész életemre elegendő olvasmány elfér a kis szerkezeten :)
Úgy döntöttem, hogy néhány könyvet eladok, ha tudok, amiket már olvastam vagy tudom, hogy sosem fogom elolvasni.
Ide is felteszem őket, hátha valakinek megtetszik valamelyik! Létrehoztam egy külön oldalt nekik itt: Eladó könyvek
Dan Brown Agatha Christie Paulo Coelho

Szépen sorban kerülnek fel majd a fényképek, leírások, elsőként néhány angol nyelvű regény keresi új gazdáját.


I didn't have time in the last week(s?) to concentrete on making art as I we were renovating our living room and our bedroom. In the living room we painted the walls by ourselves but in the bedroom we decided to hire someone as there was a lot more work to do.
On the picture you can see how our bedroom looks like now. Hopefully it will be ready for the weekend, as it's a bit tiresome to "camp" in our mothers' bedroom, in my sister's bedroom or in the living room.

1 megjegyzés:

Schnappy írta...

Teljesen átérzem a helyzeted, mi most újítottuk fel a lakást, ahová összeköltöztünk a vőlegényemmel. 15 éve nem laktak benne, úgyhogy volt mit csinálni!:)
A kis táska nagyon cuki!:)