2011. június 27., hétfő

Vásár Bécsben

Pénteken vásározni voltam Apolkával Bécsben, ahonnan vegyes érzelmekkel tértem haza.


A Strandbar Hermann nevű helyen Hungary Beach rendezvény volt egész héten, ennek keretein belül szerveztek péntek-szombatra kiállítókat: kézműveseket és szállodákat. 
Végül sajnos csak mi voltunk kézművesek és csupán egy szálloda jött el. Viszonylag sok ember volt, de mivel ez egy szórakozóhely volt, inkább iszogatni, beszélgetni jöttek, nem is igazán tudták, hogy vannak kiállítók. Üzleti szempontból nem igazán sikerült jól a nap, és mivel este egy jó nagy vihar is beállított, úgy döntöttünk, nem maradunk szombatra, ahogy eredetileg lett volna és hazajöttünk éjjel. (A történethez hozzátartozik még, hogy pakolás közben bőrig áztunk - szerencsére a cuccok megúszták épségen :)


Viszont több pozitív élményem is volt. Nagyon örülök, hogy megismerkedtem Apolkával, akit egyébként elkísért az 5 hónapos babája és az anyukája. Nagy bátorság belevágni egy ekkora útba ilyen pici gyerekkel, de Nimród baba elképesztően jól viselkedett, sokat aludt és mikor ébren volt, folyamatosan mosolygott.
A magyar szervezők nagyon lelkesek voltak az alkotásainkat illetően, ők vásároltak is és szeretnének velünk a későbbiekben is együttműködni. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, és sajnálták nagyon ők is, hogy nem alakultak úgy a dolgok, ahogy kellett volna. 

Egészében véve nagyon jól éreztem magam, nagy élmény volt, amibe persze csalódás is vegyült. Remélem azért lesz még alkalmam máskor is részt venni hasonló vásáron, ami jobban sikerül :)

1 megjegyzés:

Schnappy írta...

Hát sajnos ezek a vásárok ki vannak téve az időjárás viszontagságainak!:)
Tökre tetszenek az evőeszközök, nagyon poénosak!:)