2010. augusztus 30., hétfő

Esküvő! - Wedding!

Itt az idő, hogy visszatérjek a valóságba, 2 csodás hét után. Először az esküvő, aztán pedig 10 nap Toszkánában... Miért nem lehet mindig ezt csinálni?????

Na és akkor jöjjenek a képek, hiszen már mindenki nagyon kíváncsi:
A ruhámat Németh Fanni készítette az Emma szalonból (Teréz krt 10.). Csodás ruhákat készít, de honlapja még nincsen, most készül. A kék szalagot és Gergő nyakkendőjét az én ötletem nyomán készítette el.
Gergő kitűzőjén és az én csokromon is megjelent a kék szalag. Mindkettő az én művem, a már mutatott szalag rózsákkal.
A rózsákból és a kék szalagból jutott még a gyűrűpárnára is, amit az utolsó napokban fejeztem be :)
Az ékszerem színes swarowski kristályokból és selyem-rózsákból készült, a fülbevaló és a hajcsat is. Majd egyszer még le kell fényképeznem a szettet, mert az kimaradt.

Természetesen a dekorációt is én készítettem, igaz a végén már kezdtem úgy érezni, hogy túl sok mindent vállaltam :) Péntek délután még a nagybani virágpiacon róttam a köröket (ami egyébként fantasztikus hely), szombat reggel pedig családi segítséggel felcsaptam virágkötőnek (Gergő is kivette ám a részét!) A képen a templomi dísz látható, de hasonló volt az asztalon és az autón is. Ezekben is használtam a szalag-rózsákat.

Az étteremben az asztalokra befőttes üvegek került váza helyett, színes virágokkal. Gergővel közösen készítettük a zászló alakú ültetőkártyákat, a tesóm pedig a köszönetajándékokban segített (színes gumicukrokat csomagoltunk be).


Az esküvő nagyon szép volt, bár az elején még nagyon izgultunk :). A lagzin szuper jó hangulat volt, isteni volt a vacsora és mindenki imádta, hogy egész éjjel lehetett minigolfozni (a budakeszi Golf éttermet mindenkinek csak ajánlani tudom!).

Aztán pedig jött még az este fénypontja: a torta. Én megálmodtam a budakeszi Gräfl cukrászdában pedig elkészítették a selyemszalagokkal és marcipánrózsákkal díszített csodát (ami az unokatesóm és barátnőjének ajándéka volt).
A torta díszét a cuki kis galambokat azért profira bíztam: Tündérhab készítette nekem ezeket a gyurmafigurákat.
Végezetül pedig egy kép (már kicsit fáradtan) a már mutatott menyecske ruhában.


Ez a nap valóban életem legszebb napja volt!

(Majd még mutatok képeket Toszkánáról is)

20 megjegyzés:

N. írta...

Hihetetlen, ötletes, gyönyörű, szép, egyedi.. Próbálom összeszedni a szavakat amivel ki tudnám fejezni magam. :o) A csokrod gyönyörű lett, a menyecske ruhád meg..a lánccal meg a cipővel.. imádom! Nagyon ötletes dolgokat találtál ki, és még így az éteren keresztül is olyan meghitt hangulatot érzek. :o) És végül, de nem utolsó sorban nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok egy életen át! :o)

sesame írta...

Jajj, de szép voltál!! Nagyon irigy vagyok ám! :)Tökéletes az összhang a ruhád, a csokrod és díszek között, a férjecskéd pedig nagyon fess fiatalember ;)Sok-sok-sok boldogságot nektek! :)

Sára írta...

nagyon szép lehetett, és kész csoda, hogy ennyi energiád maradt minden apró részletre! én is csatlakozom a lányokhoz, és sok boldogságot kívánok ehhez az új életszakaszhoz!

Hunszil írta...

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek itt is :)
Hát micsoda energia van benned, hogy mindent te készítettél :) Le a kalappal.....
Nagyon szépek és boldogok vagytok , maradjon is így sokáig:)))))))))

Ági írta...

Sok boldogságot nektek:)
Nagyon találo volt minden.Ügyes vagy h ennyi mindent te csináltál az esküvödre jó sok munka lehetett.:)Nagyon szép voltál a ruhába:) és szép volt a orta is:)Minden szép volt:) Még egyszer sok boldogságot:)

[csé:jé] írta...

Köszönöm mindegyikőtöknek a sok jókívánságot és dícséretet! Valóban nem kis munka volt mindent megcsinálni, főleg úgy, hogy 2 hónappal előtte találtuk ki a dátumot! A vége felé azért voltak kétségeim, hogy kész leszek-e, de szerencsére Gergő és a családom sokat segítettek!

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Szépek voltatok és gratulálok a dekorációért. Nagyon ügyes vagy! HOsszú, boldog éveket kívánok nektek!!!

zazie írta...

Gratulálok, és köszönöm,hogy megosztottad velünk ennek a szép napnak a történetét!:) Igazán nagyon szép voltál! Bárcsak már én is beszámolhatnék... :(

kinga írta...

Gyönyörű ruhád volt! :) Sok boldogságot!

Cirelin írta...

Gyönyörű ruhák, remek dekoráció, nagyon szépeket alkottál, és sok-sok gratuláció utólag is. A nászút is biztosan mesés lehetett! Szép életet! :)

Vera Násfa írta...

Köszönöm, hogy megosztottad velünk ez a gyönyörű napot és sok-sok szépséget, amit készítettél! Igazán remek lett!
Tündérhab tortadíszére emlékszem, hát hozzátok került! :-)
Maradjatok ugyanilyen boldognak mint amilyenek most vagytok!

Méri írta...

Gratulálok és sok boldogságot kívánok! Fantasztikus és ötletes volt minden, ügyes vagy! További sok szép alkotást kívánok!

DoRcY írta...

Gratulálok én is :)) Minden csodaszép volt!

Mona írta...

Sok boldogságot!

Fércművek írta...

De szeretem az ilyen történeteket, képeket. :))
Szívből gratulálok!

[csé:jé] írta...

Köszönöm az újabb jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok!

schall eszter írta...

Jajj de jó. Ügyesen csináltad a dolgokat, gratulálok, nagyon szépek vagytok minden képen. Ezt a boldogságot kívánom egy egész életre!

Blackberry írta...

Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Hosszú-Bardócz Éva írta...

Jaj,hogy ez a facebook milyen jó,hogy van,így én is láthatom,mire jutottatok,és igazán nagyon büszke vagyok Rátok:)A stlíus nem pénz kérdése,ez most is megerősítést nyert!
Hosszú,boldog életet Nektek!

Unknown írta...

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz!:-) Úgy emlékeztem, hogy már írtam neked, mert mi nagyon hasonlóan csináltuk, csináltam az esküvőnk előtt, csupa egyedi saját kézzel készített ajándék, meglepést stb. szóval jó volt olvasni hogy rokon lelkek vagyunk. Gratulálok mindenhez!!! Sok boldogságot nektek!:-)))))))