2011. augusztus 31., szerda

Színes szerda - Colorful Wednesday

Indítok egy újabb heti rovatot, amiben a színekkel fogok játszani.

Találtam egy random színpaletta generáló oldalt: ezt. Ennek segítségével minden szerdán készítek egy színpalettát, amihez válogatok egyet az Etsy-n és megnézem milyen alapanyagokból tudnék hozzá alkotni valamit én is. Az elkészült alkotást pedig később bemutatom, igyekszem majd a következő heti rovatot ezzel kezdeni.

Ha egyébként lenne valakinek kedve csatlakozni a színek alapján való alkotáshoz, örömmel veszem, írjatok egy kommentet vagy e-mailt!

A mai színpárosításnál komplementer színekre esett a választásom, azon belül pedig a zöld-lila, menta-levendula párost dobta a gép. 



Every Wednesday I'm going to play with colors. I found a great color-palette generator: here
I'm going to make a rnadom color palette week by week, make an Etsy treasury with them and show you some supplies from which I can make something. And next week I'll show you the result!

You can join to the game if you would like, just drop a commentor a mail!

Today's colors are green and purple, mint and lavender.

5 megjegyzés:

Schnappy írta...

Ez egy nagyon jó ötlet, a színösszeállítással én mindig gondban vagyok! Kíváncsi vagyok, mit alkotsz ezekből a színekből!:)

Tündéri Lonka írta...

jó ötlet:)

kobema írta...

Szuper ötlet, én pedig imádom ezeket a színeket!re

[csé:jé] írta...

Örülök, hogy tetszik az ötlet! Ezzel a paletta varázslóval egyébként jól el lehet játszani, akár véletlen színeket generálva, akár úgy, hogy egy általunk beállítotthoz keresünk hozzá illő színeket!
Készül ám már valami, és hirtelen annyira magával ragadtak ezek a színek, hogy legszívesebben egy csomó mindent csinálnék :)

ManduLee írta...

Nagyon szuper ötlet! Szép színek!